28 / 04 / 2024

İstmarina Kartal ev fiyatları!

 İstmarina Kartal ev fiyatları!

İstmarina Kartal ev fiyatları? İstmarina adres? İstmarina telefon numarası? İstmarina ödeme planı? İstmarina teslim tarihi? gibi sorularınızın cevapları haberimizin devamında bulunuyor...


5 blok halinde yükselen İstmarina projesi DAP Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçiliyor. İstmarina Kartal ev fiyatları bilgisi haberimizin devamında ayrıntılı olarak yer alıyor.


Deniz ve adalar manzarasına sahip olan İstmarina projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tipinde konut alternatifleri yer alıyor. 


Kartal İstmarina projesinde AVM, konut, ofis, restoran, marina alanı, kafeler, helikopter pisti, hızlı tren, özel hastane ve özel okul yer alıyor. DAP Yapı İstmarina projesinde 1.463 adet konut bulunuyor.


İstmarina Kartal ev fiyatları bilgisinden önce projeden bahsetmeye devam edelim. DAP Yapı İstmarina Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden başlayarak, 456 metrekareye kadar yükseliyor. 


2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan Kartal İstmarina projesinde konut indirim kampanyası devam diyor. Projede 1+1 dairelerde 16 bin TL, 2+1 dairelerde 21 bin TL ve 3+1 dairelerde ise 41 bin TL indirim yapılıyor.


İstmarina nerede?

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgisi: Ankara Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


İstmarina telefon numarası: 

Telefon: 444 43 46

Web: http://www.istmarina.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com