07 / 05 / 2024

İstanbul'un en şık İtalyanı! Venedik Sarayları'nda yüzde 5 peşinatla!

İstanbul'un en şık İtalyanı! Venedik Sarayları'nda yüzde 5 peşinatla!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa daire teslimleri 2015 yılı içerisinde yapılacak. Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olmak mümkün...


"İsanbul'un en şık İtalyanı" sloganıyla Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak satışa çıkan Venedik Sarayları, İtalyan saraylarından esinlenilerek tasarlandı. Gaziosmanpaşa'da konumlandırılan proje Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Venedik Sarayları ödemeleri kapsamında projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede taksit ödemeleri için 1 yıl erteleme fırsatı sunuluyor. 


1000 adet daireden oluşan Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesinde daire teslimleri 2015 yılının içerisinde gerçekleşecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Venedik Sarayları satılık daire fiyatları şu şekilde belirlendi;  1+1 daireler için 329 bin liradan, 2+1 daireler için 499 bin liradan, 3+1 daireler için 699 bin liradan başlıyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda bulunan ortak kullanım alanları arasında yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezi yer alıyor. Proje  Mecidiyeköy'e 17 kilometre, Maslak İTÜ'ye 14 kilometre, Esenler Otogarı'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Venedik Sarayları nerede?

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler