16 / 04 / 2024

İstanbul Prestij Park ödeme koşulları!

İstanbul Prestij Park ödeme koşulları!

İstanbul Prestij Park ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Daire alanlarının 90 - 135 metrekare arasında değiştiği projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


İstanbul Prestij Park ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Ödeme planı detaylarından bahsetmeden önce proje detaylarına değinelim. Bak Yapı imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.


103 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlandırılan İstanbul Prestij Park projesinde 2 bin 400 tane daire bulunuyor. 26 blok olarak yükselen projede bloklar 16 ve 17 katlı olarak tasarlandı. 


2014 yılının Aralık ayında daire teslimlerini gerçekleşeceği İstanbul Prestij Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 90 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor. 


Prestij Park İstanbul Evleri'nde ısıtmalı kapalı havuzlar, açık çocuk havuzu, mini futbol & basketbol & voleybol & tenis kortları, Türk hamamları, saunalar, buhar odaları, fitness-pilates salonları, kids club, spor alanları, squash salonları, masa oyunları bulunuyor. 


İstanbul Prestij Park ödeme koşulları kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanmak mümkün. Ödeme planı hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz. 


İstanbul Prestij Park nerede?

Proje konum olarak Torium metrobüs durağına 700 metre, Torium Alışveriş Merkezi'ne 500 metre, Media Markt & Carrefour'a 1 kilometre, Marmara Park AVM'ye 1,5 kilometre, Tüyap fuar alanına 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 12 kilometre mesafede yükseliyor.


İstanbul Prestij Park iletişim

Telefon: 444 16 99

Web Adresi: www.istanbulprestijpark.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı