14 / 05 / 2024

İstanbul Marina fiyatları ve ödeme planı!

İstanbul Marina fiyatları ve ödeme planı!

İstanbul Marina fiyatları ve ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İstanbul Marina fiyatları ve ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim. Kartal sahil yolunda yükselen proje Dap Yapı tarafından karma yaşam projesi olarak inşa ediliyor.


İstanbul Marina projesinde teslimleri 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Daire büyüklüklerinin 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değiştiği İstanbul Marina projede 1.463 tane daire bulunuyor. Proje 5 blok olarak inşa ediliyor. 


İstanbul Marina'da özel hastane, özel okul, AVM, ofis, rezidans, restoran, kafeler, hızlı tren, helikopter pisti, otel, marina alanı bulunuyor.


İstanbul Marina fiyatları ve ödeme planı

İstanbul Marina fiyatları 250 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında ise banka kredisi kullanılabiliyor ve 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Dap İSTMarina İstanbul satış ofisi nerede?

Adres: Ankara Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


Dap İSTMarina İstanbul iletişim

İstanbul Marina telefon: 444 43 46

Web: http://www.istmarina.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com