19 / 05 / 2024

İstanbul Marina fiyatları

Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul'da yükseliyor!

İstanbul Marina projesi, "Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul'da yükseliyor!" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projede fiyatlar 305 bin liradan başlayarak yükseliyor.

İstanbul Marina ödeme seçenekleri!

İstanbul Marina ödeme seçenekleri ve İstanbul Marina fiyatları tüm detaylarıyla haberimizin içinde yer alıyor. 7 bankadan kredinin kullanılabildiği projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.

İstanbul Marina fiyatları ve ödeme planı!

İstanbul Marina fiyatları ve ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.

İstanbul Marina Dap Yapı fiyat!

36 ay sonra teslim edilecek olan Kartal İstanbul Marina projesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. İstanbul Marina Dap Yapı fiyat listesi 250 bin liradan başlıyor....

İstanbul Marina, dünyanın en iyi karma yaşam projesi!

İstanbul Marina, dünyanın en iyi karma yaşam projesi satış süreci devam ediyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projede 1.463 tane daire bulunuyor .

İstanbul Marina fiyatları!

İstanbul Marina fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişen alana sahip olan dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

İstanbul Marina fiyat listesi!

İstanbul Marina fiyat listesi detayları haberimizin içine yer alıyor. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor.