28 / 03 / 2024

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyat!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyat!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyat bilgilerine göre projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası taşıyor...


İlk bloğunda 130 adet daire yer alan proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Inn Levent, Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlık mesafesinde yer alıyor. Peki İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyat bilgileri nasıl?


21 katlı olarak yükselen İstanbul Inn Levent Beşiktaş Projesi, Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede yüzde 50 peşinat verildiğinde kalan tutar firma kapsamında 60 ay vadelendiriliyor.


Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın bölgede konumlandırılan İstanbul Inn Levent, otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi olanaklara sahip.


İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyat


İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyat listesine göre projede dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlıyor. Projenin ilk etabında büyüklükleri 59 ve 109 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


İstanbul Inn Levent Beşiktaş iletişim

0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com