15 / 05 / 2024

Inistanbul Evleri Topkapı Evleri nerede?

Inistanbul Evleri Topkapı Evleri nerede?

Inistanbul Evleri Topkapı Evleri nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması hedefleniyor...


Inistanbul Evleri Topkapı Evleri nerede? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden kısaca bahsedelim. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunulan Inistanbul Gala daire büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


788 adet ticari ünitenin de bulunduğu Inİstanbul Gala Evleri sosyal kullanım alanları arasında Inİstanbul Gala  projesinde kapalı otopark,mescit, güvenlik, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema,yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Inistanbul Evleri Topkapı Evleri nerede?


Inİstanbul Gala Evleri konum olarak E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com