07 / 05 / 2024

Topkapı Inistanbul Evleri ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Evleri ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje 788 bağımsız üniteden oluşuyor...


Inistanbul Gala, Avrupa Yakası Topkapı'da İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve NEF tarafından konumlandırılıyor. Topkapı Inistanbul Evleri ne zaman teslim?


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Topkapı Inistanbul Gala, kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi alanlara sahip.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi. 


Ulaşım bilgisi kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


Topkapı Inistanbul Evleri ne zaman teslim?


İnistanbul Gala Konutları'nın 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com