29 / 05 / 2024

Inistanbul İş GYO Nef Topkapı Evleri!

Inistanbul İş GYO Nef Topkapı Evleri!

Inistanbul İş GYO Nef Topkapı Evleri 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki konutlar 2017 yılında teslim edilecek...


Inistanbul İş GYO Nef Topkapı Evleri Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor.


Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olma avantajının da bulunduğu Inistanbul Gala Evleri için yüzde 25 peşinat verildiğinde kalan tutar 30 ay vade farksız olarak ödenebiliyor.


Inistanbul İş GYO Nef Topkapı Evleri ortak alanlarında; güvenlik, asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark, kreş ve basketbol sahası gibi imkanlar mevcut.


Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Konut teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması hedeflenen Inistanbul Gala, Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirildi.


Inistanbul İş GYO Nef Topkapı Evleri konum olarak, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome