28 / 04 / 2024

İdilia Sur Yapı ödeme planı!

İdilia Sur Yapı ödeme planı!

Daire seçeneklerini 1+1 ile 4+1 arasında değiştiği proje Sur Yapı imzası taşıyor. Peki kampanya kapsamında yüzde 5 indirimi bulunan İdilia Sur Yapı ödeme planı nasıl?


İdilia Sur Yapı ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarına değinelim. İstanbul Sultanbeyli'de yükselen proje konum olarak Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


58 metrekareden başlayarak 231 metrekareye kadar ulaşan daire alanlarına sahip İdilia Sur Yapı projesinde konutların Aralık 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sur Yapı tarafından inşa edilen İdilia Sur Yapı projesinde alternatif konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. 


İdilia Sur Yapı projesinde 7 konut bloğu ve 1 ticari blok yer alıyor. Daire satışları devam eden projede çocuk oyun alanları, buhar odası, spor alanları, fitness center, otopark, güvenlik, yürüyüş yolları ve sauna bulunuyor. 


İdilia Sur Yapı ödeme planı!


Teslim zamanına kadar ara ödeme ve peşinat verilmeyen projede yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödeniyor. Kalan yüzde 25'lik peşinat miktarı da Ağustos 2016 teslimde veriliyor.

Projede kampanya kapsamında yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. 


Sur Yapı İdilia iletişim

Telefon: 0216 508 28 00

Web: http://www.idilia.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com