27 / 04 / 2024

Sultanbeyli Sur Yapı idilia kampanyası!

Sultanbeyli Sur Yapı idilia kampanyası!

İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteriyor. Sultanbeyli Sur Yapı idilia kampanyası kapsamında peşinat teslimde ödeniyor.


Büyüklükleri 58 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteren projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Sultanbeyli Sur Yapı idilia kampanyası hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 


''İdilia'da mutluluk evinizde peşinat teslimde!'' sloganıyla dairelerin satış süreci devam ediyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen Sur Yapı İdilia projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


7 konut bloğu ve 1 ticari bloğu bulunan projede yüzde 5 kampanya indirimi uygulanıyor. Proje lokasyon olarak Ataşehir'e 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Ortak kullanım alanları arasında Sur Yapı İdilia'da sauna, çocuk oyun alanları, güvenlik, spor alanları, fitness center, otopark, yürüyüş yolları ve buhar odası bulunuyor. 


Sultanbeyli Sur Yapı idilia kampanyası!

Teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız alınacak ev için yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödemesi yapılıyor, kalan yüzde 25 peşin bedel ise Ağustos 2016 teslimde ödeniyor.


Sur Yapı İdilia iletişim

Telefon: 0216 508 28 00

Web: http://www.idilia.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com