28 / 04 / 2024

İdilia'da mutluluk evinizde peşinat teslimde!

İdilia'da mutluluk evinizde peşinat teslimde!

Yüzde 5 kampamya indirimi bulunan Sur Yapı İdilia ''İdilia'da mutluluk evinizde peşinat teslimde!'' sloganıyla alıcılara çeşitli ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Proje Sur Yapı imzası taşıyor.


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 58 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İdilia'da mutluluk evinizde peşinat teslimde sloganıyla dairelerin satış süreci devam ediyor. 


İstanbul Sultanbeyli'de inşa edilen İdilia projesinde 7 konut bloğu ile 1 ticari blok yer alıyor. Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geldiği projede yüzde 5 kampanya indirimi uygulanıyor. 


2016 yılının Aralık ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan projede ödeme planı kapsamında; teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız alınacak ev için yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödeniyor, kalan yüzde 25 peşinat ise Ağustos 2016 teslimde veriliyor. 


Konum olarak Sur Yapı İdilia projesi Ataşehir'e 10 dakika mesafede bulunuyor. Projenin ortak alanları arasında fitness center, spor alanları, sauna, çocuk oyun alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, buhar odası ve otopark mevcut. 


İdilia'da mutluluk evinizde peşinat teslimde kampanyası hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


İdilia Sur Yapı iletişim

Telefon: 0216 508 28 00

Web: http://www.idilia.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com