28 / 04 / 2024

Hemen teslim daireler! Batışehir'de 25 bin TL'ye varan indirimler!

Hemen teslim daireler! Batışehir'de 25 bin TL'ye varan indirimler!

Hemen teslim daireler... Batışehir Evleri'nde 25 bin liraya varan indirimler yapılıyor. Projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Hemen teslim daireler in yer aldığı Batışehir projesi, Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama ortaklığında yükselen proje 700 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Satış sürecinin devam ettiği Batışehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Batışehir Bağcılar projesinde 25 bin TL'ye varan indirimler yapılıyor. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen projenin kampanyası hakkında bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Batışehir Evleri'nde stüdyo daireler için 5 bin lira, 1 oda 1 salon daireler için 10 bin lira, 2 oda 1 salon daireler için 15 bin lira, 3 oda 1 salon daireler için 20 bin lira, 4 oda 1 salon daire için ise 25 bin lira kazançla ev sahibi olunabiliyor.


Hemen teslim daireler in yer aldığı Batışehir'de ikinci etap teslimleri Nisan ayında gerçekleşecek. Projede voleybol sahası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, fitness center ve daha bir çok sosyal olanaklar bulunuyor.


Batışehir nerede?

Batışehir adres; Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir iletişim

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI / Konuttimes.com