27 / 04 / 2024

Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim?

Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik-Kurtköy'de hayata geçirilen proje 6 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Aydos Ormanı'na komşu olarak yükselen Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim?


Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Alternatif dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödeme planı kapsamında yüzde 35 oranında peşin ödeme yapıldığında 24 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor.


Başarır İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy'de yükselen proje konum olarak Aydos Ormanı'na yakın bir mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve TEM Otoyolu'na birkaç dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Daire alanları 65 metrekareden başlayarak 191 metrekareye kadar çıktığı Helenyum Butik Kurtköy projesi 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Fiyatların 195 bin 600 TL'den başladığı projede ortak yaşam alanları arasında 24 butik mağazası olan çarşı bulunuyor. Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim? sorusuna 2017 yılı cevabını veren proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.

 


Helenyum Butik Kurtköy nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenyum Butik Kurtköy iletişim

Helenium Boutique telefon: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı