29 / 04 / 2024

Helenyum Butik Kurtköy satılık

Helenyum Butik Kurtköy ulaşım!

Helenyum Butik Kurtköy ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Pendik Kurtköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.

Helenyum Butik Kurtköy satılık!

Helenyum Butik Kurtköy satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 148 daire ve 28 mağaza mevcut.

Helenyum Butik Kurtköy satılık daire fiyatları!

Helenyum Butik Kurtköy satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen Helenyum Butik Kurtköy projesi Başarır İnşaat imzası taşıyor.

Helenyum Butik Kurtköy telefon numarası!

Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Aydos Ormanı'na yakın bir alanda yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik-Kurtköy'de yükselen Helenyum Butik Kurtköy projesinde teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. İşte Helenyum Butik Kurtköy telefon numarası...

Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik-Kurtköy'de hayata geçirilen proje 6 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Aydos Ormanı'na komşu olarak yükselen Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim?

Başarır İnşaat Helenyum Butik Kurtköy!

Başarır İnşaat Helenyum Butik Kurtköy projesinde daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. 2017 yılında teslim edilmesi planlanan projede toplamda 148 daire yer alıyor.

Pendik Helenyum Butik ödeme bilgisi!

1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Proje Başarır İnşaat imzasıyla İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. İşte Pendik Helenyum Butik ödeme bilgisi...

Helenyum Butik Kurtköy adres!

Alternatif daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerin yer aldığı projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. İşte Helenyum Butik Kurtköy adres bilgileri....

Helenyum Butik Kurtköy satış fiyatları!

148 daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konut seçenekleri yer alıyor. Helenyum Butik Kurtköy satış fiyatları haberimizin devamında bulunuyor.

Helenyum Butik Kurtköy nerede?

1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerden oluşan projede daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Peki bugün satışa çıkan Helenyum Butik Kurtköy nerede?