27 / 04 / 2024

Helenyum Butik Kurtköy iletişim

Helenyum Butik Kurtköy ulaşım!

Helenyum Butik Kurtköy ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Pendik Kurtköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.

Helenyum Butik Kurtköy satılık!

Helenyum Butik Kurtköy satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 148 daire ve 28 mağaza mevcut.

Helenyum Butik Kurtköy satılık daire fiyatları!

Helenyum Butik Kurtköy satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen Helenyum Butik Kurtköy projesi Başarır İnşaat imzası taşıyor.

Pendik Helenyum Butik Kurtköy satılık!

Pendik Helenyum Butik Kurtköy satılık daire tipleri haberimizin devamında yer alıyor. Başarır İnşaat imzasıyla yükselen projede 24 mağaza ve 148 konut bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları!

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Başarır İnşaat tarafından inşa edilen projede yer alan dairelerin teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 35 oranında peşinat veriliyor.

Helenyum Butik Kurtköy ödemeleri!

Aydos Ormanı'na yakın bir alanda inşa edilen projede toplamda 148 konut ve 24 mağaza bulunuyor. Helenyum Butik Kurtköy ödemeleri hakkında bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik-Kurtköy'de hayata geçirilen proje 6 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Aydos Ormanı'na komşu olarak yükselen Helenyum Butik Kurtköy ne zaman teslim?

Başarır İnşaat Helenyum Butik Kurtköy!

Başarır İnşaat Helenyum Butik Kurtköy projesinde daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. 2017 yılında teslim edilmesi planlanan projede toplamda 148 daire yer alıyor.

Pendik Helenyum Butik ödeme bilgisi!

1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Proje Başarır İnşaat imzasıyla İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. İşte Pendik Helenyum Butik ödeme bilgisi...

Helenyum Butik Kurtköy fiyat!

Başarır İnşaat imzasıyla İstanbul Kurtköy'de yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak daireler yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak öngörülen Helenyum Butik Kurtköy projesinde daire büyüklükleri 65 ile 191 metrekare arasında değişiyor. İşte Helenyum Butik Kurtköy fiyat bilgileri...

Helenyum Butik Kurtköy satış fiyatları!

148 daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konut seçenekleri yer alıyor. Helenyum Butik Kurtköy satış fiyatları haberimizin devamında bulunuyor.

Helenyum Butik Kurtköy nerede?

1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerden oluşan projede daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Peki bugün satışa çıkan Helenyum Butik Kurtköy nerede?