29 / 03 / 2024

Gül Park Yaşam Esenyurt adres!

Gül Park Yaşam Esenyurt adres!

Gül Park Yaşam Esenyurt adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 60 aya kadar 0 faiz ile ödeme yapılabiliyor...


35 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Gül Park Yaşam Evleri zengin sosyal olanakları ile Esenyurt'ta yepyeni bir yaşam imkanı sunuyor. Gül Park Yaşam Esenyurt adres olarak da merkezi bir konuma sahip.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunan Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri, 60 ay 0 faiz avantajı sunuyor. Proje Gül Yapı tarafından konumlandırılıyor.


Projede, konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu, çocuk kulübü, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi, spa, plates-yoga alanı, çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı, su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi, residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi olanaklar yer alıyor.


Gül Park Yaşam Esenyurt adres


Gül Park Yaşam, metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak.


Gül Park Yaşam Esenyurt adres : Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul 


Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com