28 / 03 / 2024

Geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken bir yatırım!

 Geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken bir yatırım!

4+1 dairelerden meydana gelen Bağlıca Botanik Park projesi 2 blok halinde tasarlandı. Proje Ankara'nın Etimesgut bölgesinde konumlandırılıyor...


103 adet daireden meydana gelen Bağlıca Botanik Park projesi Ankara'nın Etimesgut bölgesinde konumlandırılıyor. 2 blok halinde tasarlanan Bağlıca Botanik Park projesi Şeref Grup ve Özkuyumcular İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


21 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Bağlıca Botanik Park Ankara'da dairelerin tamamı 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Projede blokların biri zemin+13 katlı, diğeri ise zemin+11 katlı olarak dizayn edildi.


Bağlıca Botanik Park projesi lokasyon olarak Kızılay'a 22 kilometre,  Çankaya Üniversitesi'ne 10 dakika, Gordion AVM'ye 7.5 kilometre, Turgut Özal Üniversitesi ve Güven Üniversitesi'ne ise yakın mesafede inşa ediliyor.


Bağlıca Botanik Park Evleri'nde kamelyalar, spor kompleksi koşu yolu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, oturma alanları, spor kompleksi, patika yolları, yeşil alanlar ve fitness center gibi imkanlar yer alıyor.


Bağlıca Botanik Park iletişim bilgisi:

Telefon: 0531 778 81 13

Web: http://www.baglicabotanikpark.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com