27 / 04 / 2024

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından satışa sunuldu. Geniş yeşil alanları ve zengin sosyal olanakları ile Topkapı'da yepyeni bir yaşam alanı sunan projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri seçenekleri bulunuyor...


İnİstanbul Projesi, Avrupa Yakası Topkapı'da Nef ve İş GYO tarafından konumlandırılıyor. Topkapı İnİstanbul satılık daire bilgileri kapsamında projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor.


4 kısımdan oluşan Topkapı İnİstanbul Projesi'nde bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak yükseliyor. Projenin sosyal imkanları arasında, kreş, mescit, sinema, basketbol sahası, asansör, güvenlik ile futbol alanları, yüzme fitness center, kapalı otopark ve oyun alanları gibi olanaklar mevcut.


3 bin 565 konutluk dev bir proje olan İnİstanbul Evleri'nin sahiplerine 2018 yılının ikinci yarısında teslim edilmesi planlanıyor. Projede dairelerle beraber 16 adet ticari alan da yer alıyor.


Topkapı'da Şişecam arazisi üzerine inşa edilecek olan İnİstanbul Topkapı, brüt inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak hesaplandı. Topkapı İnİstanbul satılık ev fiyatları henüz netleşmedi.

20 soruda Topkapı İnİstanbul projesi!

Topkapı İnİstanbul iletişim

Tel: 444 9 633 / (212) 325 23 50

Web: www.hayatbeklemez.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome