26 / 04 / 2024

Fuzulev ödeme bilgileri!

Fuzulev ödeme bilgileri!

Fuzulev ödeme bilgileri kapsamında sistemde 4 farklı seçenek yer alıyor. Kolay bir sistemle ev sahibi olunabilen Fuzulev sisteminde faizsiz, kredisiz ve peşinatsız ödemeler yapılıyor.


Fuzulev ödeme bilgileri dahilinde  Fuzulev sisteminde peşinatlı erken teslim, ara ödemeli erken teslim, vade ortası sistem ve çekilişli sistem bulunuyor.


Fuzulev ödeme bilgileri!

Ara ödemeli erken teslim sistemi

Peşinat ödenmeyen sistemde yapılan her ara ödeme, taksit miktarını azaltıyor ve taksit ödemelerinin ortasından önce teslimler yapılabiliyor.


Çekilişli sistem

Ev sahibi olmak isteyenler vade miktarına göre bir gruba dahil olabiliyor. Her ay yapılan çekilişle bir kişiye ev sahibi olma şansı tanınıyor. İlk aylarda ev sahibi olan kişiler; grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımı yapabiliyor.


Vade ortası sistem

Faizsiz, çekilişsiz ve vadesiz olarak ödemelerin yapıldığı sistemde taksit ödemelerinin yarısına gelindiğinde konut sahibi olunabiliyor. 


Peşinatlı erken teslim sistemi

Sistemde tüm taksitler sabit kalıyor. Vadesiz ve faizsiz şekilde ödemeler yapılıyor. 


Peşin ödenen bedel ne kadar yüksek olursa, teslimler  de o kadar erken gerçekleşiyor.  Peşinat miktarına göre de taksit tutarları azalıyor.


Fuzuev iletişim

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com