29 / 03 / 2024

Fuzulev Konyalıları ev sahibi yapıyor!

Fuzulev Konyalıları ev sahibi yapıyor!

Fuzulev Kolay Konut Edindirme Merkezi Selçuklu Şubesi; faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi oluyor



Fuzulev Kolay Konut Edindirme Merkezi Selçuklu Şubesi; faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi oluyor. Zorlu şartlara rağmen birçok kişiye hayalini kurduğu ev ve otomobile sahip olma imkanı sağlıyor. 


Kira öder gibi uygun taksitli ödeme sistemini Türkiye'de yaygınlaştıran marka olma özelliğini koruyan Fuzulev, bu zamana kadar farklı illerde açtığı şubeleriyle binlerce ailenin yuva hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Konya'daki 2. şubesini Selçuİdu'da Î1 Emniyet Müdürlüğü ve Kule Site arasındaki yolda açan Fuzul Grup'un markası Fuzulev; faizsiz ve ara ödeme olmaksızın düşük fiyatlarla Konyalılar'ı ev sahibi yapıyor. Çekilişli kira destekli sistem, vade ortası sistem, peşinatlı erken teslim sistemi, ara ödemeli sistem olmak üzere herkesin bütçesine uygun, toplam dört adet farklı ödeme alternatifi sunan Fuzulev; ev sahibi olmak isteyenlerin umut kaynağı olmaya devam ediyor. 


HAYALLERE ÖNCELİK EDİYORUZ 

2016 yılının son dilimini kapsayan ve açıldıkları günden bugüne yaptıkları kampanya ve çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fuzulev Selçuklu Şube Müdürü M. Ali Karaman, Fuzulev'in Konyalılar tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydetti.  Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinin başarılarının sırrı olduğunu dile getiren Karaman, "Yoğun talep üzerine 2. şubemiz açıldı. Her kesimden vatandaşımızı ev sahibi yapmak için durmadan çalışıyoruz. Faizsiz, vadesiz ve peşinatsız ev ve araç sahibi olmak günümüz şartlarıyla çok zor. Vatandaşımızı zorlamadan ve tamamı ile kendi tercihlerine göre onları ev sahibi yapıyoruz. Her bir müşterimiz ile yakından ilgileniyoruz. Sordukları her soruyu en ince ayrıntısına kadar anlatarak, gönüllerini ferahlatıyoruz. Bizim başarımızın altında yatan en önemli etkenlerden biri de müşteriyi anlamamız oldu. Amacımız sadece ev satmak değil, aynı zamanda vatandaşlarımızın evlerinde rahat ve huzurlu oturmasını sağlamak oldu" dedi. 


HEDEFLERİMİZİ  BÜYÜTTÜK 

Fuzulev'in alıcılarını belli bir alana hapsetmediğini de ifade eden Karaman, faiz ve vade farklı satış yapmadıklarını hatırlattı. Karaman, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kentsel dönüşüm, Konya'ya büyük bir avantaj sağladı. 26 yıllık tecrübemiz ve güveninirliliğimiz ile çalışmaya devam ediyoruz. Yaşanan terör saldırıları, ekonomik sıkıntılar iş hayatını derinden sarstı. Fuzulev Selçuklu şubemiz, sosyokültürel ve ekonomik istikrarını bozmadan vatandaşları ev sahibi yapıyor. Hem bireysel hem de şube olarak sıçramalarımıza her gün bir yenisini ekliyoruz. 2016 yılının son çeyreğinde hedeflerimizi artırdın Çalışan her bir personelimiz, büyük bir gelecek vaad ediyor. Disiplin; başarıyı kaçanılmaz yapar." 


Merhaba Gazetesi