16 / 05 / 2024

Fikirtepe Businist Office ödeme planı!

Fikirtepe Businist Office ödeme planı!

Fikirtepe Businist Office ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşeceği projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin dolardan başlıyor.


Fikirtep Businist Office ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarından bahsedelim. 116 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje SVR Gayrimenkul Yatırım imzası ile yükseliyor.


Kadıköy - Fikirtepe'de inşa edilen Businist Office projesinin lansmanı yapıldı ve projede bulunan ticari birimler ile ofisler satışa sunuldu. Projede 393 ofis ve 22 ticari birim yer alıyor.


Fikirtepe Businist Office projesinde teslimler 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. 3 bloktan oluşan projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor.


Fikirtepe Businist Office projesi Bağdat Caddesi'ne, Marmaray'a, metroya, Boğaz Köprüsü'ne ve Fenerbahçe Marina'ya yakın lokasyonda yükseliyor.


Fikirtepe Businist Office ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. Detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Businist Office satış ofisi nerede?

Businist Office adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office iletişim 

Businist Office telefon: 0216 360 60 64

Web: www.businist.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com