28 / 04 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park'ta metrekaresi 5 bin 500 liraya!

Fikirtepe Brooklyn Park'ta metrekaresi 5 bin 500 liraya!

Fikirtepe Brooklyn Park'ta metrekaresi 5 bin 500 liradan satılıyor. Proje Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında 150 milyon TL'lik yatırımla inşa ediliyor.


Selimoglu Group ve Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn Park’tan daire sahibi olmak isteyenler, 1 Mayıs – 10 Mayıs arasında avantajlı fiyatlardan yararlanarak, www.brooklyn.com.tr adresinden ön talepte bulunabilecekler.  Uzun zamandır merakla beklenen Brooklyn Park’ın lansmanı ise 14 Mayıs günü yapılacak.


Lansman öncesinde ön talepte bulunanlar sınırlı sayıda daire için 5.500 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla daire sahibi olabilecek.


Proje, Yeni Fikirtepe’nin en gözde noktasında, E5 VE TEM otoyollarının hemen yanında, iki Metro İstasyonu, Metrobüs ve Marmaray bağlantısı ile 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli’nin  hemen girişinde konumlanıyor. Brooklyn Park konumu itibariyle İstanbul’un iki ucu ve tarihi yarımada arasında hızlı ve kolay bir ulaşım imkanına sahip.


140 BİN NÜFUSLU YENİ BİR KENT


4 milyon metrekare inşaat kapasitesi ile, 140.000 kişinin yaşayacağı, 60.000 kişinin çalışacağı modern bir kente dönüşecek Yeni Fikirtepe’de, Brooklyn Park mimarisi ve donatılarıyla bölgenin merkezini oluşturacak.  Pana Yapı’nın CEO’su Kürşat Ufuk, Brooklyn Park projesi üzerinde 2 yıldan fazla çalıştıklarını, mimarisi ve sunacağı yaşam şekli ile uluslararası başarılara da imza atacağına emin olduklarını dile getirdi. Tarihi yarımadaya yeni inşa edilen ulaşım altyapısı ile en yakın projelerden birisi olduğunu belirten Kürşat Ufuk; dünyanın farklı yerlerinden de talepler aldıklarını belirtti.


Projeye gelen yoğun ilgiye karşın lansman öncesinde ön talep toplama yönetimene gittiklerini belirten Selimoglu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu; yıllardır Anadolu Yakası’nda merkezi lokasyona sahip projelere ciddi bir talep olduğunu, fakat hep şehrin çevresinde projeler yapılabildiğini, ilk defa bu kadar merkezi bir konumda bir projenin yüksek olmayan fiyatlarla satışa sunulduğunu söyledi. Çok ciddi bir talep gördüklerini ekleyen Selimoğlu, kısa bir süre içerisinde lansman sonrası fiyatların artacağını belirtti.


Fikirtepe Brooklyn Park nerede?

Adres: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy


Brooklyn Park Fikirtepe iletişim

Tel: 444 80 11

Web: www.panayapi.com/fikirtepe



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri