16 / 05 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park fiyat listesi!

Fikirtepe Brooklyn Park fiyat listesi!

Fikirtepe Brooklyn Park fiyat listesi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.


Fikirtepe Brooklyn Park fiyat listesi detayları haberimizin devamında yer alıyor. 940 daireden oluşan proje 14 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Brooklyn Park Fikirtepe projesi Selimoğlu ile Pana Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Projedeki bloklar 23 katlı olarak yükseliyor.


Daire büyüklüklerinin 55 metrekare ile 255 metrekare arasında değiştiği Fikirtepe Brooklyn Park projesinde 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.


Çeşitli ortak alanların yer aldığı Brooklyn Park Fikirtepe projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası ve çocuk kulübü bulunuyor.


Brooklyn Park konum olarak  E5 VE TEM otoyollarının hemen yanında, Metrobüs ve Marmaray bağlantısı ile 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli’nin hemen girişinde yükseliyor. 


Fikirtepe Brooklyn Park fiyat listesi kapsamında satışlar metrekare birimi üzerinden yapılıyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. 


Brooklyn Park Fikirtepe nerede?

Brooklyn Park adres bilgisi: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy


Brooklyn Park iletişim

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com