28 / 03 / 2024

Ferko Signature’ın ilk 4 ayda yüzde 53’ü satıldı!

 Ferko Signature’ın ilk 4 ayda yüzde 53’ü satıldı!

Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği Ferko Signature projesiyle ofis hayatına imzasını atmaya hazırlanırken yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Ferko Signature’ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü satıldı.


Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat’ın Levent’te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor. Ferko Signature’ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü sahiplerini buldu. Kısa bir sürede projeye yoğun ilgi olduğunu belirten Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent’in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.


Yurtiçinde ve yurtdışında geliştirdiği özellikli projelerle inşaat ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği Ferko Signature projesiyle ofis hayatına imzasını atmaya hazırlanırken yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Ferko Signature’ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü satıldı.


Gökçe Meriçten; “Yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisi büyük”


Kısa sürede oluşan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirten Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde bugüne kadar satılabilir alanların yüzde 53’ü satıldı. Levent’in göbeğinde tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.


8.200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor


Tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına yenilikler getirecek Ferko Signature’ın 30 aydan daha kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor. Ferko Signature projesi; 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislere satışla sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2’deki ofisleri ise kiracıları bekliyor. Ferko Signature, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Ferko Signature; sosyal yaşamın kalbinde, şehrin gözde merkezlerinden Levent’te Büyükdere Caddesi’nin tam üstünde lüksün kapılarını aralamanın yanı sıra, merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede yer alıyor.


satış ofisi: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri