27 / 04 / 2024

Ferko Signature iletişim

Ferko Signature’ın ilk 4 ayda yüzde 53’ü satıldı!

Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği Ferko Signature projesiyle ofis hayatına imzasını atmaya hazırlanırken yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Ferko Signature’ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü satıldı.

Ferko Signature Levent fiyatları! Metrekaresi 7 bin 500 dolar!

Ferko Signature Levent fiyatları bilgisine göre metrekaresi 7 bin 500 dolar. Projede teslimler 2016 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Ferko Signature ödeme seçenekleri!

Ferko Signature ödeme seçenekleri bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede 40 bin metrekare satılabilir ofis alanı ve 10 bin metrekare kiralanabilir ofis alanı bulunuyor.

İş dünyasının yeni merkezi olacak!

2016 Ağustos tarihinde teslimleri yapılacak olan Ferko Signature projesi 2 blok halinde tasarlandı. Ferko Signature fiyat listesi kapsamında metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor...

Tüm detaylarıyla Ferko Signature projesi!

Ferko Signature fiyatları, Ferko Signature ödeme planı,Ferko Signature teslim tarihi,Ferko Signature satılık ve kiralık ofis bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Ferko Signature projesi...

Ferko Signature iletişim!

Ferko Signature iletişim ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 40 bin metrekare brüt satılabilir alan, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan yer alıyor.

Ferko Signature fiyatları!

Ferko Signature fiyatları bilgisine göre ofisler metrekare bazlı olarak 7 bin 500 dolardan başlıyor. Projede teslimler Ağustos 2016 yılında gerçekleşecek.

Levent'te Ferko imzası: Signature!

Levent'te Ferko imzası: Signature. Satış ve kiralamaların başladığı projede metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor .

Ferko Signature ofislerinin metrekaresi 7 bin 500 dolar!

Ferko Signature ofislerinin metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor. Satışların ve kiralamaların yapıldığı projede teslimler Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ferko Signature Levent iletişim!

Ferko Signature Levent iletişim bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. Kiralamaların ve satışların yapıldığı projede fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 dolardan başlıyor.

Ferko Signature satılık ofis!

Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 dolardan başlıyor. Satışların başladığı projede 30 katlı ve 6 katlı 2 blok bulunuyor.

Ferko Signature teslim tarihi!

Ferko Signature teslim tarihi detayları haberimizin içinde yer alıyor. 30 katlı ve 6 katlı 2 blok olarak yükselen projede satışlar metrekare birim fiyatı üzerinden yapılıyor.

Ferko Signature fiyat listesi!

Ferko Signature fiyat listesi detayları haberimizin içinde yer alıyor. 30 katlı ve 6 katlı 2 ofis bloğundan oluşan projede teslimler 30 ay sonra yapılacak.

Ferko Signature projesi satışa çıktı! Metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor!

Gayimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçireceği yeni projesini İstanbul'da düzenlenen bir toplantıda tanıttı. Ferko Signature'da metrekare fiyatları 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor...

Signature Levent Ferko projesi yarın satışa çıkıyor!

Signature Levent Ferko projesi yarın satışa çıkıyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek proje Ferko İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.