27 / 04 / 2024

Ferko signature fiyat listesi

Ferko Signature’ın ilk 4 ayda yüzde 53’ü satıldı!

Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği Ferko Signature projesiyle ofis hayatına imzasını atmaya hazırlanırken yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Ferko Signature’ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü satıldı.

Ferko Signature projesinin yüzde 53'ü satıldı!

Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent’in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.

Ferko Signature Levent fiyatları! Metrekaresi 7 bin 500 dolar!

Ferko Signature Levent fiyatları bilgisine göre metrekaresi 7 bin 500 dolar. Projede teslimler 2016 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Ferko İnşaat Ferko Signature adres bilgileri!

Ferko İnşaat Ferko Signature adres bilgileri şöyle: Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul

İş dünyasının yeni merkezi olacak!

2016 Ağustos tarihinde teslimleri yapılacak olan Ferko Signature projesi 2 blok halinde tasarlandı. Ferko Signature fiyat listesi kapsamında metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor...

Ferko Signature ofis fiyatları!

2016 Ağustos'ta teslim edilecek olan Ferko Signature projesinde kiralama ve satış yapılıyor. Ferko Signature ofis fiyatları bilgisine göre metrekaresi 7 bin 500 liradan başlıyor....

Ferko Signature fiyatları!

Ferko Signature fiyatları bilgisine göre ofisler metrekare bazlı olarak 7 bin 500 dolardan başlıyor. Projede teslimler Ağustos 2016 yılında gerçekleşecek.

Levent'te Ferko imzası: Signature!

Levent'te Ferko imzası: Signature. Satış ve kiralamaların başladığı projede metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor .

Ferko Signature satılık ofis!

Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 dolardan başlıyor. Satışların başladığı projede 30 katlı ve 6 katlı 2 blok bulunuyor.

Ferko Signature fiyat listesi!

Ferko Signature fiyat listesi detayları haberimizin içinde yer alıyor. 30 katlı ve 6 katlı 2 ofis bloğundan oluşan projede teslimler 30 ay sonra yapılacak.

Ferko Signature projesi satışa çıktı! Metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor!

Gayimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçireceği yeni projesini İstanbul'da düzenlenen bir toplantıda tanıttı. Ferko Signature'da metrekare fiyatları 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor...