27 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli’nde son etap son fırsat!

 Evimiz Kocaeli’nde son etap son fırsat!

İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli'nin son etabı büyük bir kampanyayla satışa çıkarıldı. İsteyene faizsiz 20 ay taksit, isteyene aylık yüzde 0,99 özel sabit faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuluyor...


Pekdemir'in 70. yıl gurur projesindeki son daireler cazip ödeme avantajlarıyla geliyor. 


Örnek dairenin hazır olduğu Evimiz Kocaeli'nde son etap son fırsat


İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli'nin son etabı büyük bir kampanyayla satışa çıkarıldı. İsteyene faizsiz 20 ay taksit, isteyene aylık yüzde 0,99 özel sabit faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuluyor. Üstelik peşinat yok. Son etap daireler son fırsat olacak. 


Temmuz 2015'ten itibaren teslimine başlanacak Kocaeli'nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesinde örnek ev de hazır. Yaklaşık 500 işçinin geceli gündüzlü çalıştığı inşaat rekor hızla ilerliyor. 


İsteyene faizsiz 20 taksit, isteyene 0.99 faizli kredi!


70 yıla uzanan Pekdemir kalite ve güvenin ekonomik fiyatlarla buluştuğu, 936 konutluk dev projesinin son etap konutlarının satışı, 10 Nisan 2014 Perşembe günü, Evimiz Kocaeli Satış Ofisinde düzenlenen basın toplantısıyla başlatıldı. Cazip ödeme avantajlarıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunulan kampanyaya, bu kez örnek dairede eşlik ediyor. Kocaeli halkının merakla beklediği örnek ev, bu görkemli yaşam alanında nasıl bir evde yaşanılacağı duygusunu hissetme fırsatı verirken, işçilik ve malzeme kalitesi hakkında da fikir sahibi olma imkanı sağlıyor. 


Örnek daireyi gezin,kaliteyi yerinde görün


Son etap kampanyasıyla birlikte Evimiz Kocaeli'nde örnek daire de hazırlanarak Kocaeli halkının beğenisine sunuldu. 170 metrekare büyüklüğe sahip , 3+1 ölçekli, tam donanımlı örnek daire, satın alacakları dairelerin nasıl olacağına dair somut bilgi edinmek ve o ortamı solumak isteyen kişilere, evlerde kullanılacak malzeme ve işçiliğin kalitesi hakkında net bilgi edinme imkanı sağlayacak. 


112 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olacak. Evimiz Kocaeli'nde 2+1,3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 103 bin liradan, 3+1 daireler 148 bin liradan, 4+1 daireler ise 228 bin liradan satışta. 


Telefon: 0262 323 70 00

Web adresi: evimizkocaeli.com