19 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Mozaik Evleri fiyatları!

Dumankaya İnşaat Mozaik Evleri fiyatları!

Dumankaya İnşaat Mozaik Evleri fiyatları 193 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje TEM Otoyolu'na 8 dakikalık uzaklıkta yer alıyor...


Dumankaya İnşaat Mozaik Evleri fiyatları doğrultusunda projedeki dairelere 1.825 TL taksitle sahip olmak mümkün. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.


Dumankaya Mozaik Konutları toplam 799 konuttan oluşuyor. 36 ay vade farksız taksit imkanı bulunan proje Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede 1 adet dükkan da yer alıyor.


Dumankaya Mozaik Sancaktepe ev fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen


Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Sancaktepe Mozaik Evleri ortak alanlarında; yansıma havuzları, yüzme havuzu, fitness alanı, avanta hasat alanları, bisiklet park alanları, güneşlenme terasları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, saunalar, hobi odası, oturma alanları gibi alanlar da yer alıyor. 


Dumankaya İnşaat Mozaik Evleri fiyatları 


Dumankaya İnşaat Mozaik Evleri fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. Proje ulaşım olarak; TEM Otoyolu'na 8 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Dumankaya Mozaik Sancaktepe adres: Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak Sancaktepe / İstanbul 


Dumankaya Mozaik iletişim

Satış ofisi telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com