09 / 05 / 2024

Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı!

 Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı!

Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı? Dumankaya Hi-Fit nerede? Dumankaya Hi-Fit ödeme planı? Dumankaya Hi-Fit fiyat listesi? Dumankaya Hi-Fit ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...


Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde konumlandırılan Dumankaya Hi-Fit projesi 28 ve 32 katlı 2 kule halinde yükseliyor.


610 adet daireden oluşan Dumankaya Hi-Fit projesi 200 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor. Dumankaya Hi-Fit ödeme planı bilgisine göre firma bünyesinde 72 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin yer aldığı Dumankaya Hi-Fit projesinde yüzde 1 KDV avantajı uygulanıyor. Dumankaya Hi-Fit projesi "Evin fit hali" sloganıyla tanıtılıyor.


Dumankaya Hi-Fit fiyat listesi lansmana özel 99 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede yer alan dairelerin net alanları ise 25,82 metrekare ile 92,03 metrekare arasında değişiyor.


2016 Kasım'da teslim edilecek olan Dumankaya Hi-Fit projesinin satış ofisi ile 0212 672 88 98 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı bilgisi şöyle:


Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı:

 Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı!


Dumankaya Hi-Fit nerede?

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit adres (Satış ofisi): Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Dumankaya Hi-Fit iletişim:

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankayahifit.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com