16 / 05 / 2024

Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!

 Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!

Daire fiyatlarının 394 bin TL'den başlanfgıç gösterdiği projede dairelerin satış süreci devam ediyor. Demir Romance projesi Demir İnşaat tarafından yükseliyor. İşte Demir Romance Beylikdüzü ulaşım bilgileri...


Demir Romance Beylikdüzü ulaşım bilgilerinden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Alternatif daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan projede daire fiyatlarına bir hafta sonra zam gelmesi öngörülüyor. 

Dairelerin Ağustos 2015'te teslim edilmesi planlanan projede 776 daire, 28 villa ve 60 ticari birim yer alıyor. Demir Romance projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Satış süreci devam eden Demir Romance projesi Demir İnşaat imzası taşıyor. Demir Romance lokasyon olarak Atatürk Havaalanı'na 15 dakika, AVM'lere, okullara ve  E-5'e ise yürüyerek 5 dakika yakınlıkta bulunuyor.

5 bin 141 metrekarelik sosyal alana sahip olan projede tenis kortu, açık yüzme havuzu, diyetisyen hizmeti, dinlenme ve güneşlenme terasları, dans eğitim merkezi, bisiklet parkuru, Türk hamamı, bilardo salonları, yürüyüş yolu ve kreş yer alıyor.

Demir Romance fiyat bilgisi:

1+1 konutlar 394 bin TL

2+1 konutlar 452 bin TL

3+1 konutlar 525 bin TL 

4+1 konutlar ise 829 bin TL


Şimdi al teslimde öde sloganıyla alıcılarını bekleyen projede ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor.

Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü /  İstanbul 

Demir Romance Beylikdüzü ulaşım!

Demir Romance iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com