02 / 05 / 2024

Demir Romance Beylikdüzü adres!

Demir Romance Beylikdüzü adres!

Demir Romance Beylikdüzü adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. AVM ve E-5'e yürüme mesafesinde yer alan projede dairelerin 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Demir Romance Beylikdüzü adres bilgilerinden bahsetmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Demir Romance projesi Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Demir Romance projesi konum olarak E-5 ve AVM'lere yürüme uzaklığında inşa ediliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor. 


Demir İnşaat tarafından yükselen Demir Romance projesinde dairelerin Ağustos 2015'te teslim edilmesi planlanıyor. Demir Romance projesi E-5 ve AVM'lere 5 dakika yürüme uzaklığında, havaalanına ise 15 dakika mesafede bulunuyor. 


Projede daire fiyatları ise şöyle: 1+1'ler 394 bin TL, 2+1'ler 452 bin TL, 3+1'ler 525 bin TL, 4+1'ler ise 829 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor. 


Demir Romance projesinin sosyal donatıları; bisiklet parkuru, açık yüzme havuzu, tenis kortu, diyetisyen hizmeti, Türk hamamı, dans eğitim merkezi, güneşlenme ve dinlenme terasları, kreş, bilardo salonları ve yürüyüş yolundan oluşuyor.  


Demir Romance Beylikdüzü adres!

Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü/İstanbul


Demir Romance iletişim

Demir Romance satış ofisi telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com