28 / 03 / 2024

DAP Yapı projelerinin teslim tarihi yaklaşıyor!

 DAP Yapı projelerinin teslim tarihi yaklaşıyor!

DAP Yapı, 2014 yılında başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis’in teslim işlemlerine geçecek. Vazo Kule’nin teslim tarihi ise 2015’in ilk çeyreği olarak belirlendi.


İstanbul Kartal Maltepe’de yükselen Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Z Ofis’in teslim edilme tarihleri netleşti. 2014 yılında teslim edilmesi planlanan projeler, mimari özellikleri ve estetik boyutları ile dikkat çekiyor.  2015 yılının ilk aylarında ise Vazo Kule, sahiplerine teslim edilecek. DAP Yapı Kulelerinin sosyal donatıları arasında fitness center, güneşlenme terası, yürüyüş parkuru, SPA, yüzme havuzu, sauna, otopark alanı ve güvenlik bulunuyor. 


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz,  Kartal Maltepe sahilinde yer alan projeleriyle ilgili olarak şunları söyledi:


“Geleceğin binalarını inşa ediyoruz. Orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan, şehre katma değer sağlayan DAP YAPI projeleri üstün nitelikleriyle sektöre yön veriyor. Tıpkı İspanyol mimar Gaudi’nin eserleri gibi şehirde dolaşırken aniden karşınıza çıkarak sizi şaşırtıyor. İz bırakan, hayranlık uyandıran, tek tip binaların yanında masallardan fırlamış gibi duran DAP projeleri, bulunduğu yerin bütün havasını değiştiriyor.


Ürettiğimiz binlerce konutu daima söz verdiğimiz tarihte ve vaat ettiğimiz kalitede teslim ettik. Gittiğimiz yerlere katma değer kazandırdık. Çirkin yapılaşmanın, çarpık zihniyetle inşa edilen binaların yanında bir tablo gibi duran projelerimiz görünümüyle, kalitesiyle ve en önemlisi üstün inşaat özellikleriyle öne çıkıyor. Konut edinmek isteyenler için tüm imkânları seferber etmiş durumdayız. 2014 yılının sonuna kadar Dalga, Tango, Burgu Kuleler ve Z Ofis projelerimizde teslim aşamasına geçeceğiz”


İstanbul Yeni Bir Simgeye Daha Kavuşuyor: VAZO KULE


DAP Yapı’nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor  289 adet rezidans, 99 adet home office olmak üzere 399 üniteden oluşan  Vazo Kule’nin Hitit sanatından esinlenerek projelendirilen dış mimarisine uygun iç tasarımı, geçmiş ve geleceği harmanlayarak sunuyor. Modern çizgilerin yanı sıra, Hitit dönemine ait, kabartma ve freskler ön plana çıkıyor. Vazo Kule’nin mobilyalı teslim kampanyası devam ediyor. Ev sahipleri böylece taşınırken mobilya telaşından kurtulmuş olacaklar. Kartal Maltepe hattında yükselen projenin teslim tarihi ise 2015’in ilk çeyreği olarak belirlendi.


Şehrin Denize, Denizin Rüzgara Tutkusu...


369 daireden meydana gelen DAP Dalga Kule, Kartal Maltepe'de konumlandırılıyor.15 adet ticari birimin hizmet vereceği DAP Dalga Kule, 2 bloktan oluşuyor. Proje, dalgalardan esinlenilen özgün mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisive sunduğu ayrıcalıklarla da dikkat çekiyor. Uluslararası platformda  5441 projeyle yarışan DAP Dalga Kule 25 Eylül’de  Londra’da düzenlenen European  Property  Awards’da  “High-rise Architecture” ( Yüksek Yapılar) kategorisinde birincilik ödülü kazandı.


Tutkunun Zirvesi... Tango


DAP Yapı’nın bir diğer yatırımı Tango Kule projesi 129 adet stüdyo single  ve 63 adet suit olmak üzere toplam 192 adet rezidanstan oluşuyor.  İlhamını  arjantin Tango dansçılarının zarif figürlerinden alan proje estetik yapısı ve özgün iç mimarisiyle  Kartal- Maltepe’de yükseliyor.


Mimaride yeni bir dönem: DAP Burgu Kule 


Büyüklükleri 36 metrekare ile 103 metrekare arasında değişen 22 adet stüdyo, 178 adet 1+1, 46 adet 2+1 olmak üzere toplam 246 rezidans daire  Kartal Maltepe sahilinde yükseliyor. Yapı sektörüne yeni bir soluk getiren DAP Yapı Burgu Kule ile mimaride yeni bir dönemi, estetikte yeni bir boyutu, konforda yeni bir çizgiyi sunuyor. 60 metre yüksekliğindeki bina, toplamda 108 derece eğim yapıyor. Dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örneğin bulunmadığı proje, 22. katta 108 dereceye ulaşan eğimiyle mimaride eşsiz bir örnek olarak kabul ediliyor. Hayatın tüm pozitif enerjisini burgu tasarımıyla birleştirerek ikiz kulelerde özgür yaşam alanlarına dönüştüren DAP Burgu Kule, yalnız dış mimarisiyle değil, farklı iç mimarisiyle de seçkin sakinlerine bambaşka bir lüks anlayışını gösteriyor. 


Dünyada bir ilk gerçekleşiyor. Bir harf, mimari forma uygulanıyor: Z Ofis


Z Ofis, yatay mimarinin özgün bir uygulamasını hayata geçiriyor ve Z harfi formunun keskin hatlarını yumuşatarak ferah ve geniş mekânlar ortaya koyuyor. Modern çizgilerin yer aldığı bina tasarımı, işini geleceğe taşımak isteyenlere güncelliğini yitirmeyecek bir iş merkezi vaat ediyor. Geniş peyzaj alanı, binayı yalnızca iş değil, yaşam odaklı bir proje haline de dönüştürüyor. 2014’te teslim edilmesi planlanan ve Çağlayan’da yükselen Z Ofisi projesi, iş hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak üstün özellikleriyle öne çıkıyor. 7/24 özel sekretarya, back office ve concierge hizmetlerinin yanı sıra toplantı ikram servisinden uçak bileti ve tatil rezervasyonlarının takibine kadar pek çok hizmet bir arada  sunuluyor.


Rezidansları Rotana İşletecek


Burgu, Tango, Vazo ve Dalga Kule ev sahiplerine olduğu kadar; yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor ve “ Oturmadığın dönemde kirala” modeliyle yatırımcısına alternatif kazanç sağlıyor. DAP’ın kulelerinde kiralanabilen rezidanslar profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri isterlerse kendi yerlerini Rotana’nın işletim sistemiyle  kiraya verip ek kazanç sağlayabilecekler.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri