02 / 05 / 2024

Çukurova Balkon nerede

Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı!

Çukurova Gayrimenkul’un Çukurova Balkon projesinin örnek daireleri görücüye çıktı.Çukurova Balkon’un ön tarafının Marmara Denizi ve adalar, arka tarafının ise orman manzarasına açıldığını belirten Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, projenin tüm dairelerinin balkonlu olduğunu vurguladı..

Çukurova Balkon daireleri kişiye özel tasarlanabiliyor!

Çukurova Gayrimenkul'un tüm dairelerini "Balkonlu olarak tasarladığı yeni projesi Çukurova Balkon, "Private Home" özelliğiyle dikkat çekiyor. Private Home özelliğiyle ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtabiliyor...

Çukurova Balkon'da 0 peşinat fırsatı! 240 bin TL'ye!

Kartal Metrosu'na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon'da, lansman dönemine özel sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor...

Çukurova Balkon projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesini “Balkon” konseptinde kurgulayan Çukurova Kent Yapı, Çukurova Balkon’da kişiye özel çok sayıda alternatif sunuyor. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor.

Çukurova Balkon projesi fiyatları!

Çukurova Balkon projesi fiyatları hakkında bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. 24 ayda dairelerin teslim edilmesi öngörülen projede toplamda 244 daire bulunuyor.

Çukurova Balkon satılık daire!

Çukurova Balkon satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 2 blok halinde yükseliyor. Proje Çukurova Gayrimenkul'ün bünyesinde bulunan Kent Yapı imzası taşıyor.

Çukurova Balkon fiyat bilgisi!

Çukurova Balkon fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 7 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Çukurova Balkon ödeme koşulları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Peki 24 ayda teslim edilmesi planlanan Çukurova Balkon ödeme koşulları nasıl?

Çukurova Balkon satış ofisi!

Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Toplam 244 daireden meydana gelen projede ruhsat işlemlerinin şubatta bitmesi planlanıyor.

Çukurova Balkon projesi satılık!

Çukurova Balkon projesi satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2 bloktan meydana gelen Çukurova Balkon'da toplamda 244 daire yer alıyor.

Çukurova Balkon nerede?

Çukurova Balkon nerede? sorusunun cevabı haberimizin devamında bulunuyor. 240 bin TL'den başlayan fiyatlara sahip projede ruhsat işlemleri devam ediyor, ruhsatın şubatta alınması bekleniyor.

Soğanlık Çukurova Balkon fiyat!

Soğanlık Çukurova Balkon fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 244 daireden meydana gelen Çukurova Balkon projesinde dairelerin 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor.