27 / 04 / 2024

Businist Office fiyat listesi!

Businist Office fiyat listesi!

Businist Office fiyat listesi kapsamında projedeki ofislerin ve ticari birimlerin metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor. Proje 2 etaptan oluşuyor.


Businist Office fiyat listesi detayları haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. 2 etaptan oluşan proje 3 blok olarak hayata geçiriliyor. Proje SVR Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


Businist Office projesinde 22 ticari birim ve 393 ofis bulunuyor. Projedeki ticari birimlerin alanları 60 metrekare ile 380 metrekare arasında, ofislerin alanları ise 45 metrekare ile 1.200 metrekare arasında değişiyor.


556 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Businist Office projesi, Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje Efekta Mimarlık tarafından tasarlanıyor.


Kadıköy Businist Office projesinde arşivleme için depolar, kuru temizleme, terzi, lostra, kuaför, kırtasiye, copy center, eczane, vale, fitness club, eğlence merkezi, kreş, sağlık merkezi, toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, cafe ve restaurantlar bulunuyor.


Businist Office fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor ve 6 bin dolara kadar ulaşıyor. Projedeki Kule A'da 190 ofis, Kule B'de 189 adet ofis, Kule C'de 14 adet ofis yer alıyor. 


Businist Office nerede?

Adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office iletişim 

Tel: 0216 360 60 64

Web: www.businist.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com