01 / 05 / 2024

Businist Office fiyat

Businist Office fiyatları ne kadar?

Businist Office fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 396 tane ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Proje Kadıköy -Fikirtepe'de yükseliyor.

Businist Office Projesi!

Businist Office Projesi satışa sunuldu. Ofis ve ticari birimlerin yer aldığı proje 2 etaptan oluşuyor. Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 3 blok olarak tasarlandı.

Businist Office fiyatları!

Businist Office fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Fiyatların 4 bin dolardan başladığı projede 393 adet ofis ve 22 ticari birim yer alıyor.

Businist Office fiyat listesi!

Businist Office fiyat listesi kapsamında projedeki ofislerin ve ticari birimlerin metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor. Proje 2 etaptan oluşuyor.

Businist Office projesi satışa çıktı! Metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor!

Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketleri SVR Grup'u kurarak kentsel dönüşümde İstanbul'un simge alanı haline gelen Fikirtepe'de Businist Office projesini hayata geçiriyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...

Businist Office projesi 26 Mayıs'ta tanıtılacak!

Businist Office projesi 26 Mayıs'ta görücüye çıkıyor. 116 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 396 tane ofis bulunacak.