01 / 05 / 2024

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor...


Beylikdüzü kalekent daire fiyatları ile ilgili bilgiler öncesinde prjenin genel özelliklerinden bahsedelim. 2 etaptan meydana gelen proje Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, 3S ve Liv Yapı ortaklığı ile konumlandırılıyor.


Kalekent vleri Beylikdüzü toplam 100 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.


Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen Beylikdüzü Kalekent Konutları toplam 1.471 daireyi kapsıyor. Projenin orak alanları arasında, su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları, fitness center gibi olanaklar bulunuyor.


Kalekent Beylikdüzü Evleri için yüzde 1 peşinat verildiğkten sonra kalan tutarın yüzde 24'lük kısmı 1 yıl sonra ödeniyor, geri kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor.


Kalekent Konutları için yüzde 50 peşinat verildiğinde ise kalan tutar 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projenin ilk etap teslimleri 2015 yılının Aralık ayında, ikinci etap teslimleri ise 2016 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek.


Beylikdüzü kalekent daire fiyatları


Beylikdüzü kalekent daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 daireye yer veriliyor.

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Kalekent Evleri Beylikdüzü iletişim

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com