18 / 05 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki ödeme koşullarında çeşitli fırsatlar bulunuyor...


Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi ne zaman? sorunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Kale Kent Evleri Beylikdüzü'de Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Beylikdüzü Kale Kent Evleri'nde, seyir terasları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi imkanlar bulunuyor.


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan Kalekent'te, yüzde 1 ödeme yapıldığında kalan yüzde 24'lük kısım 12 ay sonra ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile vade sağlanırken, yüzde 50 peşinatta, kalan kısım 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi


Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi 1. etap konutları için 2015 yılı Aralık ayı, 2. etap konutları için de 2016 Aralık ayı olarak belirlendi. 100 bin metrekare arsa alanı bulunan projede toplam 1.471 daire yer alıyor.


Kalekent Beylikdüzü adres : Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22, Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim

Beylikdüzü Kalekent telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com