28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent ödeme seçenekleri!

Beylikdüzü Kale Kent ödeme seçenekleri!

Beylikdüzü Kale Kent ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Projede yapılan peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı bulunuyor...


Beylikdüzü Kale Kent ödeme seçenekleri doğrultusunda yüzde 25 ve yüzde 50 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Projede teslimlerin ilk etapta Aralık 2015, ikinci etapta ise Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Kale Kent Evleri Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.  


Daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1.471 adet konut bulunuyor. Projede uygulanan ödeme kolaylıkları devam ediyor.


Kale Kent Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 100 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


Proje 33 bloktan meydana geliyor. Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kale Kent Beylikdüzü Konutları'nın satışları devam ediyor. 


Kale Kent Evleri ortak alanlarında; açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center, seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalardan oluşuyor. 


Beylikdüzü Kale Kent ödeme seçenekleri


Projede peşinde ise yüzde 10 indirim yapılıyor. Beylikdüzü Kale Kent ödeme seçenekleri kapsamında Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Kale Kent Beylikdüzü'nde yüzde 50 peşinatta ise 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 


Kale Kent Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Kale Kent iletişim

Telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com