21 / 05 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ıhayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...


Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından 100 dönümlük arsa alanı üzerine konumlandırılıyor.


Banka kredisi kullanılabilen Kale Kent Evleri için yüzde 1 peşinat verilebiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı bulunan projede yüzde 1 peşinat verildikten sonra, yüzde 24'lük tutar 1 yıl sonra, kalan yüzde 75'lik tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Kale Kent Beylikdüzü ortak alanlarında, sauna, tenis kortu, fitness center, yürüyüş ve bisiklet parkurları, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, seyir terasları, yapay adalar, su basamakları ve su oyunları gibi faaliyet alanları mevcut.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Kale Kent Evleri Beylikdüzü, toplam 1.471 daireden oluşuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 59 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor.

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim : 444 38 07   

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim : http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com