17 / 05 / 2024

Beşiktaş İstanbul Inn levent teslim tarihi!

Beşiktaş İstanbul Inn levent teslim tarihi!

Beşiktaş İstanbul Inn levent teslim tarihi bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor...


17 bin metrekare arsa alanına sahip olan İstanbul Inn Levent, 21 katlı olarak yükseliyor. Beşiktaş İstanbul Inn levent teslim tarihi ne zaman?


Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede konumlandırılan Beşiktş Inn Levent, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerine sahip. Projedeki konutların büyüklükleri 59 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor.


Beşiktaş Inn Levent ortak alanları arasında, otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi alanları gibi olanaklar bulunuyor.


İlk etabında toplam 130 daireye yer verilen İstanbul Inn Levent Evleri, 59 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan tutar firma bünyesinde 60 ay vadelendiriliyor. 


Beşiktaş İstanbul Inn levent teslim tarihi


Beşiktaş İstanbul Inn levent teslim tarihi 2016 yılının Temmuz ayı olarak belirlendi. Projede Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası bulunuyor.



Satış ofisi telefon: 0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Gizem Yılmz/Konuttimes.com