25 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul satılık!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede ''şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla dairelerin satış süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları ne kadar?


Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Özkar ile Özülke İnşaat imzasıyla yükselen projede Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl Etabı yer alıyor. 


Toplamda 1.155 daireden oluşan projede teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. 


 Başakşehir Bulvar İstanbul satılık!


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 125 metrekareden başlıyor. Ödeme planı kapsamında Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşinde kalan peşin tutar ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları:

2 oda 1 salon daire fiyatları 387 bin TL ile 545 bin TL arasında

3 oda 1 salon daire fiyatları 433 bin TL ile 559 bin TL arasında

4 oda 1 salon daire fiyatları 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


3. Köprü bağlantı yoluna ve metroya yakın bir alanda bulunan Bulvar İstanbul projesi konum olarak;  Atatürk Havalimanı'na, birçok alışveriş merkezine, hastanelere ve Sağlık Kent projesine yakın olarak yükseliyor. 


Rezidans bloğunda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleksler bulunuyor. 

Projenin ortak kullanım alanları arasında; kapalı yüzme havuzu, yüzme havuzu, gölet, spa merkezi, şehir terası, dinlenme alanları, fitness salonu, yürüyüş yolları ve sauna mevcut.


Bulvar İstanbul satış ofisi nerede?

Bulvar İstanbul adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul

24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!

Bulvar İstanbul iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı