25 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

125 metrekareden başlayan daire alanlarına sahip projede teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu kapsamında projede ödemelere 1 yıl sonra başlanıyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa Emlak Konut güvencesiyle yükselen projede daire tipleri 2+1 ile 5+1 arasında değişiyor. 


Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen projenin 3 etabı bulunuyor. Göl, Bulvar ve Rezidans Etabı olarak tasarlanan projede dairelerin satış süreci devam ediyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu!


Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Yüzde 10'luk peşinat verildiği takdirde kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 125 metrekareden başlıyor. 


Bulvar İstanbul projesi konum olarak; hastane ve avmlere, 3. Köprü bağlantı yoluna, Sağlık Kent projesine, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir alanda inşa ediliyor. 


Rezidans bloğunda farklı daire tipleri olarak 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleksler yer alıyor. 


2016 yılının Haziran ayında teslimlerin yapılması öngörülen Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları minimum 387 bin TL'den başlıyor. 


Bulvar İstanbul projesinde birçok sosyal alan arasında; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, şehir terası, gölet ve dinlenme alanları mevcut. 


Bulvar İstanbul satış ofisi adres:

Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!


Bulvar İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı