29 / 04 / 2024

Axis İstanbul Suryapı!

Axis İstanbul Suryapı!

Axis İstanbul Suryapı projesinde 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanan projede ofis fiyatları ise 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul Suryapı projesinde teslim tarihi 2016 olarak öngörülüyor.


Satış süreci devam eden  Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi projesinde ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 320 bin dolardan başlangıç gösteren ofislerin yer aldığı projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler bulunuyor.


Axis İstanbul Suryapı ödeme planı kapsamında; yüzde 10 indirim uygulanan projede 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. 



Atatürk Havalimanı, Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Taksim-Mecidiyeköy-Levent gibi şehir merkezlerine ulaşım kolaylığı bulunan proje Bayrampaşa Metro İstasyonu'nun yanında inşa ediliyor.


Projenin ortak yaşam alanları arasında; restoranlar, fitness center, arşiv odası, sinema salonları, print center, oturma terasları, toplantı salonları, AVM, spor salonu, kafeler, hobi ve oyun odası, kat bahçeleri ve geniş lobi alanları mevcut.



Axis İstanbul  Sur Yapı  nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura