18 / 05 / 2024

Axis İstanbul Sur Yapı!

Axis İstanbul Sur Yapı!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerden meydana gelen projede fiyatlar 320 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı projesinde dairelerin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Axis İstanbul Sur Yapı projesi İstanbul Bayrampaşa'da toplam 195 ofisten oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor.


Metrobüse 600 metre uzaklıkta konumlandırılan projede ofislerin büyüklükleri 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başlangıç gösterdiği Axis İstanbul Sur Yapı ve Hayat Holding tarafından hayata geçiriliyor. 


2016 yılında teslim edilmesi planlanan projede ödeme seçenekleri arasında 60 ay vade farksız ödeme ve yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.


Axis İstanbul Sur Yapı sosyal alanları içerisinde; AVM, restoranlar, kat bahçeleri, spor salonu, toplantı salonları, hobi ve oyun odası, arşiv odası, print center geniş lobi alanları, oturma terasları, sinema salonları, fitness center ve kafeler bulunuyor.


Axis İstanbul Sur Yapı konum olarak; 

Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Atatürk Havalimanı, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci gibi merkezlere yakın bir lokasyonda inşa ediliyor.


Axis İstanbul Sur Yapı fiyat:

Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul Sur Yapı iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com












Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura