05 / 05 / 2024

Axis İstanbul Sur Yapı!

 Axis İstanbul Sur Yapı!

Axis İstanbul Sur Yapı projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim avantajı sürüyor. Projede satışlar "Geleceğin ofisleri, Axis İstanbul'da" sloganıyla devam ediyor....


Ofis ve AVM alanından oluşan Axis İstanbul projesi Sur Yapı tarafından İstanbul'un Edirnekapı bölgesinde konumlandırılıyor. Axis İstanbul Sur Yapı projesi yatay blok halinde yükseliyor.


195 adet ofisten oluşan Axis İstanbul Sur Yapı projesinde yer alan blok 7 katlı olarak tasarlandı. Ofislerin satıldığı Axis İstanbul Edirnekapı projesinde AVM alanları kiraya verilecek.


Axis İstanbul Sur Yapı projesinde yer alan ofisler 2. kat ile 7. kat arasında yer alacak. Axis İstanbul ofis fiyatları 349 bin dolardan başlayarak yükseliyor.


Edirnekapı Axis İstanbul Sur Yapı projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 73 metrekare ila 210 metrekare arasında değişiyor. Axis İstanbul teslim tarihi 30 Ağustos 2016 olarak belirlendi.


Axis İstanbul Edirnekapı'da lansmana özel yüzde 10 indirim avantajı devam ediyor. Metrobüse 600 metre mesafede yükselen Axis İstanbul projesinde ayrıca bir çok ilçeye kolaylıkla metro ile ulaşılabiliyor.


Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi ile 0212 651 16 63 no'lu telefondan irtibata geçebiliyor. Edirnekapı Axis İstanbul projesinde peşin ödeme yapıldığında yüzde 10 indirime ek olarak yüzde 5 indirim daha ekleniyor.


Axis İstanbul ödeme koşulları:


- Ofis tutarının yüzde 25'i peşinat olarak verildikten sonra kalan bedel firma bünyesinde 0,84 faiz oranı ile 72 aya kadar taksitlendirilebiliyor.


- Bedelin yüzde 50'si peşinat olarak ödeniyor, kalan tutar firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız vadelendirilebiliyor.


Axis İstanbul projesinde neler var?


- Axis İstanbul AVM

- Sinema salonları

- Restoran ve kafeler

- Kat bahçeleri

- Toplantı salonları

- Print Center

- Hobi ve oyun odası

- Kargo-posta dağıtım odası

- Yeni nesil sessiz çalışma odaları

- Fitness center

- Geniş lobby alanı

- IT hizmeti

- Oturma terasları

- Çok amaçlı salonlar

 - Arşiv odası

- Concierge ve vale hizmeti


Axis İstanbul iletişim:

Telefon: 0212 651 16 63

Web Adresi: http://www.suryapi.com.tr/axisistanbul/

Safiye ŞİMŞAK/Konutimes.com