13 / 05 / 2024

Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Metrobüse 600 metre uzaklıkta inşa edilen Axis İstanbul Sur Yapı projesinde toplam 195 ofis bulunuyor. Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başladığı projede teslimler 2016 yılı olarak planlanıyor. Peki Axis İstanbul Sur Yapı nerede?


7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerden meydana gelen projede toplamda 195 ofis bulunuyor. Axis İstanbul Sur Yapı nerede? sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim.



2016 yılında teslim edilmesi öngörülen projede ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı ve Hayat Holding tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız ödeme ile yüzde 10 indirim fırsatı sağlıyor.


Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

İstanbul Bayrampaşa'da yükselen proje metro istasyonunun yanında yer alıyor.



Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede sosyal alanları arasında; kat bahçeleri, AVM, spor salonu, sinema salonları, hobi ve oyun odası, toplantı salonları, restoranlar, arşiv odası, print center geniş lobi alanları, oturma terasları, fitness center ve kafeler mevcut.



Lokasyon olarak Axis İstanbul Sur Yapı ; Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Atatürk Havalimanı, Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Taksim-Mecidiyeköy-Levent gibi merkezlere ulaşım kolaylığı sağlıyor.


Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul Sur Yapı iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura