04 / 05 / 2024

Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa!

Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa!

Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa ofis fiyatları, Axis İstanbul ödeme planı,Axis İstanbul teslim tarihi ve Axis İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri tüm detaylarıyla haberimizin içinde yer alıyor:


Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa projesinde 195 adet ofis ve 1 adet AVM yer alıyor. Yatay mimari ile dikkatleri çekecek olan proje 7 katlı olarak yükseliyor.


Axis İstanbul projesinde ofis satışları devam ediyor. alanları 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği ofislerin teslimleri 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.


Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa ofis fiyatları 348 bin dolardan başlıyor. Projede ofisler 1. ve 7. katlar arasında yer alıyor. 


Axis İstanbul projesi içerisinde geniş lobby alanı, oturma terasları, IT hizmetleri, çok amaçlı salonlar, concierge ve vale hizmeti, arşiv odası, İstanbul AVM, sinema salonları,  restoran ve kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, fitness center bulunuyor.


Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa ödeme tablosu

-Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. 

-Tamamı peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 5 indirim yapılıyor. 

-Yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 72 aya kadar 0,84 faiz oranıyla vadelendiriliyor.

-Yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılıyor


Axis İstanbul Sur Yapı Bayrampaşa iletişim

Telefon: 0212 651 16 63

Web Adresi: http://www.suryapi.com.tr/axisistanbul/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri