14 / 05 / 2024

Axis İstanbul ofis satışları devam ediyor!

Axis İstanbul ofis satışları devam ediyor!

Axis İstanbul ofis satışları devam ediyor. Ofis alanlarının 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor.


Axis İstanbul ofis satışları devam ediyor. 195 adet ofisten oluşan proje Bayrampaşa'da Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ofislerin ve AVM'nin yer aldığı proje 7 katlı olarak yükseliyor.


Yatay mimarisi ile dikkat çeken Axis İstanbul projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Tamamı peşin ödeme yapılması durumunda ayrıca ek olarak yüzde 5 indirim yapılıyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofisler 2. kat ile 7. kat arasında yer alıyor. Ofis alanlarının 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği Axis İstanbul ofis fiyatları 348 bin dolardan başlıyor. 


Axis İstanbul'da Axis İstanbul AVM, sinema salonları,  restoran ve kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, fitness center, geniş lobby alanı, oturma terasları, IT hizmetleri, çok amaçlı salonlar, concierge ve vale hizmeti, arşiv odası gibi imkanlar sunuluyor.


2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 72 aya kadar 0,84 faiz oranı ile taksitlendiriliyor. Projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 36 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor.


Axis İstanbul iletişim bilgisi

Telefon: 0212 651 16 63

Web Adresi: http://www.suryapi.com.tr/axisistanbul/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler