29 / 04 / 2024

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Axis İstanbul Bayrampaşa projesi Suryapı ve Hayat Holding imzası taşıyor. Satış süreci devam eden Axis İstanbul'da ofis alanları 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da yükselen projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde fiyatlar ise 320 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Sur Yapı ve Hayat Holding tarafından inşa edilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca projede 60 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor.


Teslim tarihi 2016 olarak öngörülen Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde sosyal alanlar sinema salonları, print center, oturma terasları, AVM, spor salonu, fitness center, arşiv odası, restoranlar,  toplantı salonları, kafeler, hobi ve oyun odası,  geniş lobi alanları ve kat bahçelerinden meydana geliyor.


Bayrampaşa Metro İstasyonu'nun yanında yükselen proje konum olarak; Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci gibi bölgelere ulaşım kolaylığı sağlıyor. 



Axis İstanbul  Sur Yapı  nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura